Velkommen til nettsidene til Borgen - fylkesanlegget for langrenn i Vestfold.
22.01.2014
Borgen - fylkesanlegget for langrenn i Vestfold eies/driftes av Svarstad idrettslag med støtte fra Vestfold fylkeskommune, Lardal kommune.

Anlegget er i utgangspunktet et spesial anlegg for langrenn, trening og konkurranse. Naturkvalitetene i og omkring anlegget er unike i forhold til breddeidrett, helse og bevegelse - både vinter og sommerstid.
Servicebygget i Borgen skianlegg er et glimrende utgangspunkt for turer arrangementer hele året. Det passer utmerket for bl.a. skoleklasser, idrettslag og andre aktive samlinger.

Hele året ligger det godt til rette for mange typer aktivitet med godt utbygget og merket løypenett i marka og et stort aktivitetsområde utenfor bygget. I tillegg ligger anlegget tilknyttet et stort skogsbilveinett som er godt egnet for sykling. Flere skogsvann i rimelig nærhet med mulighet for fiske og bading, samt kanopadling(kanoleie: www.opptur.no. Turløyper fra Borgen til Svarstad Skisenter og Svarstad sentrum.

Bygget har stort dusj og garderobeanlegg i underetasjen. I første etasje er det godt utstyrt kjøkken, forsamlings/møterom og toaletter. Tredjeetasjen rommer et mindre møte/forsamlingsrom med to sofagrupper.