En flott skisøndag
10.01.21

I dag morres er løypene i anlegget nypreppa. Det er flott skiføre for skøyting, klassisk og aking. Gapahuken og bålbanner til fri benyttelse og toalettene er åpne. Hold avstand og ha god håndhygiene. Vi setter stor pris på alle som betaler parkeringsavgift!  Det gir oss muligheter til å drifte anlegget på en god måte.  

Informasjon anlegget 2021
01.01.21

LYS: Det blir satt på lys fra mandag 4. januar. Lys på ukedager mandag til torsdag, ca kl 17-21.

LØYPEKJØRING: Det kjøres løyper tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag om det er behov.

LØYPER: Ca 3 km sløyfe i anleggget. I tillegg har Svarstad IL ansvaret for trekanten Børja-Løvås og Børja-Presteseter via Vindfjelltraseen.

TRENINGER/TELENORKARUSELL: Svarstad IL har treninger tirsdag og torsdag kl 18-1930. Hver tirsdag fra jan/feb og fram mot påske er det Telenorkarusell framover. Vi ønsker ingen annen organisert trening i disse tidsrommene. Ønsker noen klubber å trene her må det tas kontakt med leder av ski Hege Melby på tlf: 48156970. 

SANITÆRANLEGG: Toaletter er åpne hver dag, men garderober/dusj er stengt. Vask etter strenge smittevernsregler.

PARKERING: Vi brøyter plasser rundt klubbhus, nede på jordet og deler av jordet ved tidtakerbu. Pr nå er det for bløtt å parkere på hele jordet.

PARKERINGSAVGIFT: Det er parkeringsavgift pr dag kr 50., sesongkort medlemmer kr 300 og ikke-medlemmer av Svarstad IL kr 500. Vi ber innstendig om at dere Vippser dette for at vi kan opprettholde vårt tilbud med løyper, akebakke, åpne toaletter, brøyta parkeringsplasser

SØPPEL: Egen søpledunk ved infotavle. Vi ønsker at dere rydder og kaster søppel etter dere. 

HUNDER: Vi ønsker ikke å ha hunder i anlegget. Vi håper dere respekterer dette. 

Anlegget har akemuligheter, egen gapahuk med bålpanner og ellers et flott sted for alle som liker snø! Ta hensyn til hverandre så alle får en fin opplevelse i Børja! 

Løypestatus 30.12.20
30.12.19

Det er nå flotte forhold på Tveitseterveien fra Hellingsrud til Løvås og fra Hellingsrud til Langmyrstua. Det er grunnpreppa over til Presteseter, men er ønsker vi ikke at noen går grunnet åpne myrer/en del vann. Utgang turløyper er i enden av stadion. Her er det ca 1 km opp til Hellingsrud i grunnpreppa løyper.

I anlegget er det preppet litt på stadion til skøyting. I morra 31.12.20 blir det ikke preppa. Vær derfor obs på at det kan ha falt ned mer toppbrekk/trær i løypenettet. Det er også viktig å være obs på dette mens dere er ute og går. Vær forsiktig! Ny prepping og fjerning av trær 01.01.21. 

Bruk anlegget vårt og nyt snøen! Her er muligheter for skiturer, aking og grilling i gapahuken!

Vi ønsker alle et godt nytt skiår!

Parkeringsavgifter i Børja
29.12.20

Alle er velkomne til å bruke løyper, akebakke og gapahuk i Borgen! Garderobe/dusj er stengt av smittevernhensyn, men toalettene er åpne. Husk avstand og god håndhygiene.Ta med søppel hjem og hjelp oss å holde det ryddig inne og ute!

Parkeringsavgift er på kr 50 pr dag eller sesongkort på kr 300 (medlemmer) eller kr 500 (ikke medlemmer).

Vipps til Borgen skiarena #519604

 

 

Løypestatus
28.12.20

I dag ryddes Tveitseterveien for trær og busker. Etterhvert blir det satt spor med scooter. Utgangspunktet blir å gå fra Børja og opp bakken mot Hellingsrud. I morra skal det jobbes med løyper fra Viddaseter til Løvås med Vindfjellsamarbeidet. Det er bra med snø i høyden!

Om det kommer mer snø vil det også pakkes eventuelt kjøres løyper i anlegge. Pr nå er det for lite snø. Garderober og wc er fortsatt stengt.

 

Første test av kanonen - ny sesong i gang
28.11.20

I kveld kjøres snøkanonen i gang. Dessverre er det ikke mer enn et par minus og kulda gir seg utpå søndagen. Alt utstyr virker som det skal. Vi setter i gang igjen så fort mer kulde kommer. 

Dette vil bli første sesong der Svarstad IL står for drift av anlegget. Det vil derfor bli noen endringer i bruk av anlegget for alle:

* parkeringsavgift. Kr 50 pr gang eller kr 300 i sesongkort for medlemmer og kr 500 for sesongkort ikke medlemmer. (Vippsnr legges inn seinere og det vil stå skilt med nummer ved parkeringsplass)

* Løyper kjøres tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Lyset på fra ca 17-21

* Under Telenorkarusell på tirsdager fra 12.1 vil anlegget være kun for Svarstad IL mellom kl 17-1830.

* Garderober/WC vil som tidligere være åpent for alle når det blir løyper. 

 

Anlegget stenger
12.03.2020

Svarstad IL har i dag bestemt for å avlyse alle organiserte treninger og arrangement pga koronoviruset. Vi stenger derfor garderober og toalett.Vi slukker også lyset i lysløypa. Det vil sporadisk bli preppet i anlegget, men vi ønsker ikke noen form for organisert trening her.  Det er OK å gå hver for seg og i tillegg ta hensyn til hverandre. 

Anlegget åpner igjen 25.2
24.92.20

Det blir mulig å gå på ski igjen tirsdag 25.2. Vi freser opp is/snø i kveld og vi håper på snø i morra. Det blir 2.5 km begge stilarter. I morra kveld er det også poengrenn så ta hensyn til de minste i løypa.

Anlegget er midlertidig stengt
17.02.2020

Vi har nå stengt anlegget inntil vi får mer snø. Lyset er slukket og garderober stengt. 

Usikre forhold i vinterferien
14.02.20

I dag 14.2 er det flotte forhold. Dessverre er det igjen meldt mye nedbør i form av regn gjennom hele helga. I tillegg vind og varmegrader. Vi veit derfor ikke om vi klarer å få til skiløyper i uke 8. 

Løyper preppes 11.02.20
10.02.20

Vi klarer å få til ca 2.5 km løype. Stadion er istete så start/mål blir mest sannsynglig i enden av stadion. Parkering på jordet kan være utforende så vær forsiktig. Tirsdag arrangeres Svarstad ski poengrenn mellom kl 1730-1830. Ta hensyn til hverandre.

Vi legger ned mye tid og penger på løypekjøring. Om noen ønsker å støtte anlegget og de skiløyper vi får til er vi glade for et lite bidrag via VIPPS 519604.

Ny runde med regn og vind
09.02.20

Vi gjør ingenting med løypene de kommende døgn. Store mengder regn og sterk vind gjør at løypene får hard medfart. Vi prøver å få opp noe løyper til neste poengrenn tirsdag 11. februar. Denne vinteren er ikke bra for rekruttering og skigåing. 

Supre forhold i anlegget
06.02.20

Det holder seg fortsatt forholdsvis kaldt og vi har supre forhold for begge stilarter, ca 4 km. Garderober og toalett er oppe til fri benyttelse.  Viktig at når så mange bruker anlegget at alle tar hensyn til hverandre og går i riktig løyperetning. 

Pga forberedelser til Vindfjelløpet er sporinga på maskinen tatt av. Det er kun belta innover skauen og det settes mest sannsynlig ikke spor før natt til søndag. 

 

Poengrenn og Vindfjelløpet denne uka
04.02.20

I kveld tirsdag 4. februar avholdes 3 poengrenn mellom kl 1730-1830. Da kommer det nærmere 150  små skiløpere. Vi henstiller alle til å ta spesielt hensyn til disse. Løypa er nær 4 km og det er gode forhold for begge stilarter. Hold alltid det klassiske sporet til høyre for deg, da går du i riktig løyperetning. Dette er viktig for å unngå farlige situasjoner. Søndag 9. februar arrangerer Svarstad IL Vindfjelløpet. Start og mål fra Løvås. 

Løyper klare torsdag 23.1
22.01.20

Det har vært hektisk aktivitet i anlegget siste døgnet med fresing av is, utkjøring av snø og prepping av løyper. Vi har åpnet garderober og lyset er på. Det er foreløpig løst i løypa og det er nok en fordel om den får ligge i fred til i morra. Så torsdag 23.1 vil det være flotte forhold til trening. Anlegget er stengt lørdag og søndag fram til kl 15. Da arrangerer Runar og Ørn skirenn. Så får vi se hvor lenge snøen ligger framover.

Anlegget er midlertidig stengt - kunstsnø legges ut 22.1
19.01.20

Arne har i kveld vært og sett om løypene i anlegget. Det er noe snø ute i traseen, 10-20 cm is og snøsåle. Dette gir håp om at vi kan starte utkjøring av kunstsnø så fort det blir litt kaldere og mulig onsdag. Foreløpig holdes anlegget stengt pga mildværet.. Vi slukker også lyset og stenger garderober. 

Vi håper derfor å kunne tilby løyper og anlegg til KM sprintstafett for Runar 25.1, Km fellesstart for Ørn 26.1  og Hofrennet 2. februar. 

Nyoppkjørte løyper 13.01.20
13.01.20

Det er nykjørt i dag 13.1 for skøyting, 2,7 km. Det ventes mer regn, vind og mildvær fra nå i kveld. Det vil mest sannsynlig ikke bli preppa på ei stund da det nå begynner å bli veldig lite snø. Poengrennet 14.1 er avlyst.  Vi håper å kunne kjøre på kunstsnø i helga eller tidlig neste uke om det blir litt kulde. Da kan vi kanskje klare å arrangere renn som står for tur.

Hardt og vanskelig forhold
08.01.20

Etter nok et døgn med mildvær og vind har løypene blitt betong og stadion blitt til is. Det er en del snø fortsatt ute i traseen. Det blir ikke preppa i dag. Det er mulig å gå om man er god på ski og ikke er kresen på førehold.

Fortsatt skiføre
07.01.20

Det er fortsatt forholdsvis greie forhold i anlegget, men stadion er blitt veldig isete nærmest klubbhuset. Vi prepper ikke før tidligst torsdag 9.1. 

Vi kan fortsatt ikke få kjørt ut kunstsnøen da vi må ha frost over noen dager så vi ikke ødelegger sålen. Det er bare å beklage at vinteren ikke helt blir som vi ønsker. Vi får være glade for de løypene vi har og håpe på at det blir kulde og snø snart. Ta hensyn til hverandre og særlig de minste som skal ut å gå i kveld.

Det er litt utfordrende parkeringsforhold på deler av jordet. Det anbefales å parkere enten helt i starten av jordet eller helt nederst. Midt på kan det være bløtt og slå igjennom. Det skal gruses i kveld til poengrennet. Veien opp skal være bra. 

Flotte forhold for små og store
04.01.20

Etter mye mildvær og vind kan vi fortsatt tilby 4 km med gode forhold for begge stilarter. Vi har foreløpig bare natursnø i løypene da det er for bløtt til å starte å kjøre ut kunstsnøen, som ligger i haug på stadion. 

Hver tirsdag framover i januar, februar og en gang i mars arrangerer Svarstad ski poengrenn/Telenorkarusellen. Da blir det mange små som skal gå på ski, kanskje for første gang. Vær vennlig å ta hensyn til dette. Vi ønsker at alle skal få en god opplevelse av skituren i anlegget! Poengrenna starter kl 18, og de fleste er i mål til kl 1830. Forrige sesong var det 140 utøvere med.

Svarstadrennet går som planlagt mandag 30.12.19
29.12.19

Svarstadrennet arrangeres som planlagt mandag 30.12.19. Vi henstiller brukere av anlegget til å være hensynsfulle i dag søndag 29.12.19 slik at vi sparer mest mulig på snøen til rennet. Anlegget stenges i kveld kl 18 og til og med  mandag 30.12.19 kl 1500. Da er det Svarstad ski som må organisere /rigge / gjennomføre arrangementet. Vi ber om fortåelse for dette. 

21.12.19 Greie forhold - mildt og litt løst
21.12.19

Det er greie forhold i anlegget selv om vi i dag ikke har kjørt løypemaskinen. Tveitseterveien er nykjørt inn til Løvås.

Minner om Svarstadrennet 30.12.19. Under rennet vil anlegget være stengt for andre mellom 0700-1500.

Vi minner også om at det IKKE er tillatt med hunder i anlegget.

Litt snø og kulde - bra føre!
14.12.2019

Litt påfyll av snø og litt kulde. Det er preppa i dag og greie forhold😀

Dårlige forhold
12.12.2019

Etter mye regn, vind og mildvær er forholdene blitt dårligere. Vi avventer prepping av løyper. Det er fortsatt bra med snø i deler av trassen. 

Status skiløyper
11.12.2019

Det er kjørt opp til begge stilarter, men det er nå hardt. Etter mildværet i natt er det gått verst utover stadion og utsatte partier. Rønningveien er ok å stake. Vi avventer løypekjøring fram til 12.12.19. Garderober og toalett  åpne. 

Følg med på skisporet.no

God tur!

Sesongen i gang!
13.11.2019

Bra forhold til skøyting. Lysløypa skrus på i løpet av uka. Garderober åpnes mulig mot helga. Vi setter klassiske spor når det blir litt kaldere. 

Det snør!
08.11.2019

Vi avventer snøproduksjon. Vi trenger stabil kulde og at jordet fryser skikkelig til. Anlegget åpnes så fort vi får masse natursnø / eventuelt får laget snø.  Vi håper det kommer en del i kveld og neste uke😀

Anlegget er stengt for sesongen
24.04.2019

Vi har nå stengt anlegget. Vi har nå dugnader på bygninger og det ryddes ute. Vi takker for denne sesongen og ønske alle en riktig fin vår og etterhvert sommer!

Mye skiaktivitet framover!
26.02.19

I kveld 26.2 arrangeres neste siste poengrenn og 5. mars går det siste rennet etterfulgt med premieutdeling. Torsdag 14. mars blir det klubbmesterskap for Svarstad ski i fri teknikk. Og ikke minst torsdag 21. mars blir det kostymerenn for små og store i anlegget kl 1800. Det ryktes også om skicross tirsdag 26. mars for nordfylkeklubbene. Det er flotte forhold i anlegget selv om det er mildt.  Vi håper fortsatt mange vil bruke skiløyper, garderober og lavvoen med bålpanner!


09.02.19

Søndag 10. februar arrangeres Vindfjelløpet

Svarstad IL sitt turrenn starter på Viddaseter og er litt over 40 km. Det er også mulig å gå en kortere løypa,26 km. Mål er Fylkesanlegget. Det vil derfor bli mye trafikk opp og ned veien til Borgen og en del busser/biler på parkeringa. Det blir rigga på stadion så anlegget er stengt mellom kl 8-1600. Ta gjerne turen opp for å heie på utøverne og få deg en god vaffel! Vi ønsker alle lykke til med rennet, og håper at det ikke blir for vanskelig smøreforhold. 


05.01.19

Søndag 13. januar arrangerer Hof IL sitt krets/landsrenn i Borgen. Anlegget er da stengt for andre fra kl 8-15 renndagen. Det er fint om alle tar hensyn til dette. Det vil også pågå rigging av stadion lørdag ettermiddag/kveld. Vi ønsker Hof lykke til med arrangementet og vi håper mange ønsker å delta! Det blir flotte forhold!

Velkommen til ny sesong 2018/19!
10.12.18

Vi ønsker velkommen til en ny sesong i fylkesanlegget, som er gratis og åpent for alle!  Vi har nå 4 km med løyper for begge stilarter. På stadion er det kunstsnø på ca 800 meter. Vi starter produksjon av mer snø så fort det blir kaldere. Garderober er åpne! Og i løpet av kort tid åpner vi Cafe Børja (tidtakerbua), der du kan varme deg og lage deg kaffe om du vil. Vi håper mange tar turen til Borgen:-) 

Snøproduksjon
25.11.18

Alt er nå klart for at vi kan kjøre i gang med snøproduksjon etter at vi har fått mer tele i bakken på produksjonsstedet. Vi håper på kalde netter framover og at mildværet som er meldt ikke kommer. Natursnø er jo det vi ønsker oss aller mest slik at små og store skiløpere kan få gått på ski!

Telenorkarusell/Poengrenn Svarstad ski 2019
25.11.18
  • Svarstad ski arrangerer poengrenn i Borgen tirsdagene 8.1, 15.1,  22.1, 29.1, 5.2, 12.2, 26.2 og 5.3. Det er stor aktivitet mellom kl 1700-1900. Anlegget er fortsatt åpent for alle andre, men vi ber om at det blir tatt hensyn til de små utøverne som deltar på poengrenna. Kiosk oppe i 2 etasje med deilig Børjavafler!
Svarstadrennet arrangeres 30.12.18
25.11.18

Svarstadrennet arrangeres søndag  30.12.18. Dette er er et cuprenn. Anlegget vil i perioden kl 8-16 være forbeholdt Svarstad ski og arrangementet. Vi håper på masse kulde og snø innen renndagen og at vi får mange påmeldte.

VELKOMMEN TIL EN NY SESONG!
29.11.2017

Fylkesanlegget er nå åpent og klar til bruk for alle! Arne har pakket store deler av løypenettet. Vi har 3,5 km med løyper for både klassisk og skøyting. Vi har i dag 4.12 lagt ut kunstsnø på stadionområdet, ca 1 km. Cafe Borgen, gapahuken og garderobene er åpne. Borgen skiarena er også et fint utgangspunkt for turløyper innover skauen mot Løvås, Presteseter, Grorud og Jomfruvann. God skitur!

Lysene slukkes for sesongen
25.03.2017

Vi slukker lyset i anlegget denne helga. 

Det er fremdeles skiforhold men vi kommer kun til å preppe sporadisk ved behov.:

NY TRÅKKEMASKIN I BORGEN
24.01.2017

Mandag kom vår nye tråkkemaskin til Borgen. Owren har levert maskinen en Prinoth T4 med sporfresere og alt utstyr som man trenger for å få laget gode løyper selv om været ikke altid er på vår side. Vi må få lov til å takke Lardal kommune som har vært en stor bidragsyter til den og uten denne støtten hadde vi ikke kunnet gå til dette innkjøpet. På bilder ser vi en fornøyd gjeng som har mottatt maskinen

 

Ny Værstasjon!
13.01.2017

Da er værstasjonen i Borgen på Nett, og kamera er også oppe å går igjen!

Kafè Borgen
09.01.2017

Velkommen til Kafè Borgen ;-)
Vi har tenkt og tilby foreldre/foresatte som kjører ungdommen på trening i Borgen en mulighet til og koke seg en kaffekopp og litt varme.
Lokasjonen er det ingenting og si på iom. det er praktisk talt midt i løypa. ;-) (Tidtakerbua)
Selvfølgelig er tilbudet GRATIS ;-)

Skirenn helga 7 og 8 januar 2017
02.01.2017

Til helga blir det arrangert skirenn i Borgen både lørdag og søndag.

Lørdag arrangerer Ivrig renn

Søndag arrangerer  Botne renn

For info se nettsidene til Ivrig og Botne og på Facebook sidene deres

Snøproduksjonen er i gang i anlegget så det vil være litt aktivitet med maskiner i perioder 

 

GODT NYTT SKIÅR
30.12.2016

Alle her i Borgen ønsker dere et Riktig Godt Nytt Skiår..

Svarstadrennet 2016
28.12.2016

Fredag 30 desember arrangeres Svarstadrennet , løypene er nå klare og vi har meget gode forhold i anlegget.. 

Mer info se nettsidene til Svarstad IL Ski /  følg skigr på Facebook 

GOD JUL
23.12.2016

Vi i fylkesanlegget Borgen ønsker alle en riktig God Jul.🎄🎄

Så ønsker vi alle velkommen til skirenn 30 desember 

Vi åpner anlegget i dag
11.12.2016

Etter noen dager med mildvær åpner vi igjen anlegget. Det blir fine forhold i de traseene vi prepper ( klassisk og skøyting)

Stenger anlegget pga mildvær
08.12.2015

Vi må dessverre stenge anlegget noen dager pga mildværet.. vi gjør dette for å spare på sålen så vi kan komme raskt i gang igjen når det blir litt kjøligere 

Aktivitetsdag i Borgen
27.11.2016

Skigruppa ber inn små/ store ,unge/ eldre til 2 sosiale søndager i Borgen .

Morroa finner sted 4/12 og 11/12 fra kl 11:00. -  13:00.

Vi fyrer opp bålpannene så ta gjerne med bålmat 😀

Kiosken holder åpent og vi selger kaffe og vafler. Ta med ski,kjelke venner og kjente til hyggelig dag i masse snø 🎿🎿

 

Tveitseterveien
26.11.2016

Vi preppet Tveitseterveien frem til bommen i dag og her er det flotte forhold.

GPS SPORING TRÅKKEMASKIN
09.11.2016
GPS i tråkkemaskinen er nå oppe å går igjen, Vi ( Svarstad IL) kommer til i år å kjøre løype fra Borgen til Prestsetra og denne ble grunntråkket i går kveld. Den vil bli kjørt opp og lagt spor i før helga så det blir mulighet for en langtur på skogen..
LØYPER ER KLARE FRA SØNDAG
05.11.2016
MASSE SNØ HAR KOMMET SISTE DØGN (+ 40 CM)OG VI HAR PREPPET I HELE DAG.. ANLEGGET ER ÅPNER I MORGEN OG VI VIL HA DET MESTE AV TRASEENE KLARE..LITT USIKRE PÅ HVOR MYE SNØ SOM KOMMER I NATT MEN VI ÅPNER TRASE FOR TRASE I MORGEN.. GPS`N ER IKKE HELT MED ENDA MEN TROR DEN SKAL KOMME I GANG GØRST TIL NESTE UKE
VI STENGER ANLEGGET FOR SESONGEN
29.03.2016
Vi stenger nå anlegget for sesongen. Ønsker alle velkommen tilbake til Borgen i sesongen 2016/17 :)
Preppa løyper
28.03.2016
Vi har i dag kjørt over de løypene/traseer det er kunstsnø i. Gode forhold på "pumpehus runden" klassisk og skøyting. Vi kommer nå bare til å preppe sporadisk utover nå. Lyset er slukket og garderober er stengt på dagtid.
FLOTTE FORHOLD I BORGEN
04.03.2016
Godt med snø har kommet og det er flotte forhold i anlegget. Så det er gode mulighet nå for å komme seg ut i snøen..:)
Skiløyper Lauvås
15.02.2016
Etter Vindfjelløpet i går er det fine skiforhold i traseene vi ( Svarstad IL ) kjørte opp til løpet: Traseene som er kjørt er : Tveitseterveien, Høymyrveien, Holtevannsveien,Tryttjønndalen og t/r Presteseter) Så her er det mulighet å få seg en fin skitur denne uka
NYKJØRTE LØYPER FRA LAUVÅS - VINDFJELLØPS TRASEEN
10.02.2016
Svarstad IL (Vindfjelløpet) har i dag kjørt opp hele Vindfjelløps traseen som skal benyttes til helga med scooter og sporkall. Vi skal frese traseen natt til lørdag ( blir satt et enkelt spor hver vei)og vi freser og setter konkurranse sporet natt til søndag slik at vi får knall forhold.. Det er nå mulighet å få seg en prøvetur før helgas renn.. Lørdag vil det være en del aktivitet i og rundt Lauvås vedr tilrigging. Og det er fremdeles mulighet til å melde seg på ÅRETS VINDFJELLØP
MILDVÆR
08.02.2016
Regn og mildvær tærer på natursnøen. Vi vil preppe og fylle på snø der set trengs så fort det er blitt kaldere og litt frost i bakken.
Mye nysnø
10.01.2016
Vi vil i dag drive å tråkke løypene i dag slik at vi fra i morgen av kan åpne de fleste traseene her i Borgen .
LØYPER ER KLARE I DAG 28.12.2015
28.12.20105
Da har vi lagt på snø i traseer og løypene er klare til bruk igjen: Ca 1 km trase klassisk og skøyting
Stengt pga mildvær
11.12.2015
Pga siste dagers mildvær må vi dessverre holde stengt . Vi har en hard is-såle store deler av sløyfa men må nok produsere noe mere snø for å få gode skiforhold igjen. Vi håper kulda kommer så vi kan starte opp produksjonen igjen ganske raskt men trenger noe frost i bakken ..Vi har hatt et teknisk problem vedr snøproduksjon men regner med at vi er i gang i morgen formiddag
ÅPNE LØYPER
25.11.2015
Vi har produsert snø og har en trase`på ca 700m åpen. Vi oppfordrer store klubber til å ta kontakt med Johnny på tlf 91605837 vedr trening. Det er begrenset med løpere som kan få trent så vi må ha litt tider for dette slik at flest mulig for mulighet til å starte opp trening på snø...
Webb kamera
20.11.2015
Kameraet er nå oppe å går igjen :)
Ny skisesong nærmer seg
20.11.2015
Vi nærmer oss en ny skisesong og håper at kulde og snø ikke er så langt unna. Snøen kom og også kulda så vi kommer til å starte produksjon i disse dager. For at vi skal få en effektiv og god produksjon MÅ vi ha en jevn temperatur på -4 til -6 det er da vi får noe effekt og mengde ut av produksjonen.
GOD SOMMER
13.07.2015
Vi i fylkesanlegget ønsker alle en riktig god sommer
En vinter er over
05.04.2015
Etter i morgen 2 påskedag stenger vi anlegget. Etter en spesiell vinter har vi her oppe greid å ha gode løyper 0g forhold helt fra 4 dag jul ..
Påsken 2015
31.03.2015
Det er enda godt med snø i anlegget og vi kommer til å preppe når det er behov i påska. Så det er gode mulighet for å både ake og gå på ski i anlegget denne påsken. Vi i Fylkesanlegget i Borgen ønsker alle en riktig god påske :)
Forhold uke 12 og 13
21. 03.2015
Vi har bygd opp traseer på stadion Vi har enda godt med snø og drenert ut vannet. Kunstsnø såler vår holder godt så vi har ca 3 km med brukbare forhold både klassisk og skøyting . Vi pepper ved behov så følg med på skisporet.no Det er mange å trener på kveldene nå så vi oppfordrer alle til å følge traseene . Slik at ikke noen går mot " trafikken" så vi ikke får opplever skader og sammenstøt. Hold høyre spor 😀 Så da er det bare å ønske alle velkommen Og vi regner med å ha skiføre her frem mot påskehelga starter👍
Fremdelses godt med snø
08.03.2015
Selv om våren banker på døra ellers i Vestfold har vi godt med snø i anlegget. Det er litt bløtt på stadion men vi drenerer ut vannet så godt vi kan.Løypene er det holder faste fine og vi har gode forhold. Så her er det gode mulighet å få seg en god treningsøkt. Det vil kommende uke bli prioritert prepping for trening tirsdag, onsdag og torsdag klassisk og skøyting
Flotte forhold å mye snø
03.03.2015
I forrige uke fikk vi påfyll med ca 40 cm nysnø. Det er flotte forhold og vi prepper anlegget klart for trening hver dag nå. prepping vil foregå stort sett på morgenen av pga mildværet på dagen. Mandag og tirsdag denne uka har vi arrangert Tahir lekene 2015 og vi har hatt besøk av ca 650 barn/ungdom som har kost seg med forskjellige skiaktiviteter.
Vinterferie uke
17.02.2014
Det er bra med snø i anlegget og flotte forhold for aking og andre skiaktiviteter. Anlegget blir preppet etter behov og når vi ser at det er gunstig å preppe ( pga mildværet som er om dagen). Til søndag arrangerer Kodal IL Ski Kodalmila i Borgen (fellesstart klassisk 10 km alle klasser) så her er det mulighet å få med seg et turrenn. Det er P avgift søndag for alle kr 50.-
Aktivitet denne uka
10.02.2015
Mildværet kommende uke gjør at vi vil prioritere prepping for trening ( tirsdag,onsdag og torsdag ) . Til helga vil vi preppe opp alle løyper / traseer
Aktivitet kommende uke
01.02.2015
Etter en flott skihelg er vi igjen klare for å rigge til med vinterens renn i Borgen Vindfjelløpet 2015. Det arrangeres søndag 8 februar og jeg tror vi kan garantere supre forhold . Det har kommet litt nysnø denne helga og kuldegradene er på vei så da skal løypene bli faste å fine. Og til dere som ikke har meldt dere på enda KOM IGJEN DET ER LEDIGE PLASSER PÅ 26 KM OG 41 KM. Se nettsiden www.vindfjellopet.no P- avgift søndag for alle kr 50.-
Aktivitet i Borgen denne helga
30.01.2015
Hele anlegget er preppet og flotte forhold. Det blir gjort en del forberedelser til skirenn til søndag 1 februar i anlegget fredag ettermiddag og lørdag. Søndag 1februar er det 4 renn i Nordea cup arrangør Runar IL Ski .Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre denne dagen. Det vil bli krevd i parkeringsavgift for alle biler søndag på kr 50.-
Flotte forhold i anlegget
20.01.2015
Snøen laver ned å vi prepper på harde livet. Det meste av anlegget vil være klart i løpet av ettermiddagen med flotte forhold
NYSNØ
15.01.2015
10 cm nysnø er kommet i dag men den er svært våt og vi må derfor la anlegget ligge upreppet nå i kveld (torsdag) håper det blir litt kaldere i natt /morgen tidlig
Flotte forhold
09.01.2015
Anlegget er nå preppet og flotte forhold . Vi har 2 km klassisk og 2,5 km skøytetrase`.
Godt Nytt skiår
31.12.2014
Vi har 2 km løyper klassisk og skøyting med gode forhold . Så her er det mulighet å få seg en flott skitur
Skileike omr
27.05.2014
Vi vil i løpet av kort tid starte opp med maskinarbeider for opparbeidelse av skileik og gapahuk område.
Vi takker for i år :)
02.04.14
Det ble en kort og hektisk skisesong i år . Så er det bare å trene videre og være klare for sesongen 2014/2015.
Fremdelse muligheter for en skitur
01.04.2014
Det er enda mulighet å gå på ski i anlegget men vi vil ikke preppe anlegget utover nå ..

Hva skjer akkurat nå?
19.03.2014
Anlegget er preppet onsdag og fine forhold for skøyting!
...

Tahir leker 2014
05.03.2014
Tahir lekene ble arrangert i forrige uka og vi takker alle som hjalp til slik at vi fikk gjennomført en uke med lek og moro på ski